05.04 – Венера преминава в Риби

Това ще накара романтичните души да мечтаят за своята сродна душа, която не се преструва и може да им даде дълбоката любов, от която се нуждаят.  Нуждата от възвишени чувства, пълна отдаденост на другия и хармония по някакъв очи мистичен начин ще вълнува ума и сърцето ви. Ако забележите, че някой се отнася с нежност и разбиране има вероятност да се влюбите. Влюбване от пръв поглед не е изключено, но не забравяйте, че сега сте твърде идеалистично настроени. За съжаление идеализирането създава измамни впечатления. След като мъглата на илюзиите изчезне след около месец може да се разочаровате или да ви наранят. Внимавайте да не се удавите в морето от емоции.
Има опасност до 3-ти май да ви е трудно да поставяте граници или да се нуждае от постоянната близост на човека, когото обичате. Това увеличава възможностите да се  разочаровате или да задушите партньора с присъствието си.
Нагласата да спасявате страдащи и същества в нужда също може да се засили. Тази силна емоционалност може да ви направи лесна жертва на мошеници и недобросъвестни хора.
Венера в Риби ще ви прави по-чувствителни, впечатлителни и отдадени на музика и други изкуства.

Сега е благодатен период за поети, художници, музиканти и всички, в чиято работа е необходимо въображение подобно на божествен дар.